Osobiste

Strony zabezpieczone

Z Słownik Bezpieczeństwa Żywności

Ta strona zawiera listę stron, które są obecnie chronione. Aby uzyskać listę tytułów, których utworzenie jest zabronione, zobacz: Zabezpieczone nazwy stron.

Strony zabezpieczone        
           
        
Pierwsza strona
Poprzednia strona
Ostatnia strona
Sygnatura czasowa Strona Wygasa Użytkownik zabezpieczający Parametry zabezpieczenia Powód
16:18, 22 maj 2015 Aktywność wody(2116 bajtów) na zawsze Darek (dyskusja | edycje) całkowite zabezpieczenie  
16:18, 22 maj 2015 Aflatoksyny(1874 bajty) na zawsze Darek (dyskusja | edycje) całkowite zabezpieczenie  
16:19, 22 maj 2015 Strona główna(1653 bajty) na zawsze Darek (dyskusja | edycje) całkowite zabezpieczenie, dziedziczenie  
16:21, 22 maj 2015 Analiza ryzyka(1084 bajty) na zawsze Darek (dyskusja | edycje) całkowite zabezpieczenie, dziedziczenie  
16:28, 22 maj 2015 A(149 bajtów) na zawsze Darek (dyskusja | edycje) całkowite zabezpieczenie  
16:29, 22 maj 2015 Analiza zagrożeń(1065 bajtów) na zawsze Darek (dyskusja | edycje) całkowite zabezpieczenie  
16:30, 22 maj 2015 Analiza zagrożeń i krytyczny punkt kontrolny(858 bajtów) na zawsze Darek (dyskusja | edycje) całkowite zabezpieczenie  
16:31, 22 maj 2015 B(65 bajtów) na zawsze Darek (dyskusja | edycje) całkowite zabezpieczenie  
16:32, 22 maj 2015 Bakteria patogenna(1441 bajtów) na zawsze Darek (dyskusja | edycje) całkowite zabezpieczenie  
16:33, 22 maj 2015 Bakteria saprofityczna(676 bajtów) na zawsze Darek (dyskusja | edycje) całkowite zabezpieczenie  
16:33, 22 maj 2015 C(195 bajtów) na zawsze Darek (dyskusja | edycje) całkowite zabezpieczenie  
16:34, 22 maj 2015 Choroby pasożytnicze(296 bajtów) na zawsze Darek (dyskusja | edycje) całkowite zabezpieczenie  
16:35, 22 maj 2015 Choroby prionowe ludzi i zwierząt(942 bajty) na zawsze Darek (dyskusja | edycje) całkowite zabezpieczenie  
16:37, 22 maj 2015 Clostridium botulinum(1429 bajtów) na zawsze Darek (dyskusja | edycje) całkowite zabezpieczenie  
16:38, 22 maj 2015 Clostridium (rodzaj)(1406 bajtów) na zawsze Darek (dyskusja | edycje) całkowite zabezpieczenie  
16:39, 22 maj 2015 Czynniki bakteriobójcze(222 bajty) na zawsze Darek (dyskusja | edycje) całkowite zabezpieczenie  
16:40, 22 maj 2015 Czynniki bakteriostatyczne(382 bajty) na zawsze Darek (dyskusja | edycje) całkowite zabezpieczenie  
16:41, 22 maj 2015 D(312 bajtów) na zawsze Darek (dyskusja | edycje) całkowite zabezpieczenie  
16:41, 22 maj 2015 Deratyzacja(381 bajtów) na zawsze Darek (dyskusja | edycje) całkowite zabezpieczenie  
16:42, 22 maj 2015 Dezynfekcja(566 bajtów) na zawsze Darek (dyskusja | edycje) całkowite zabezpieczenie  
16:43, 22 maj 2015 Dezynsekcja(310 bajtów) na zawsze Darek (dyskusja | edycje) całkowite zabezpieczenie  
16:43, 22 maj 2015 Diagram przepływu(367 bajtów) na zawsze Darek (dyskusja | edycje) całkowite zabezpieczenie  
16:44, 22 maj 2015 Dietetyczny środek spożywczy(1594 bajty) na zawsze Darek (dyskusja | edycje) całkowite zabezpieczenie  
16:45, 22 maj 2015 Dioksyny(965 bajtów) na zawsze Darek (dyskusja | edycje) całkowite zabezpieczenie  
16:46, 22 maj 2015 Dobra praktyka higieniczna(1822 bajty) na zawsze Darek (dyskusja | edycje) całkowite zabezpieczenie  
16:47, 22 maj 2015 Dobra praktyka produkcyjna(1514 bajtów) na zawsze Darek (dyskusja | edycje) całkowite zabezpieczenie  
16:47, 22 maj 2015 Dopuszczalne dzienne pobranie substancji (ADI)(1264 bajty) na zawsze Darek (dyskusja | edycje) całkowite zabezpieczenie  
16:48, 22 maj 2015 Działanie korygujące(755 bajtów) na zawsze Darek (dyskusja | edycje) całkowite zabezpieczenie  
17:32, 22 maj 2015 Etapy wdrażania HACCP(1348 bajtów) na zawsze Darek (dyskusja | edycje) całkowite zabezpieczenie  
17:33, 22 maj 2015 F(28 bajtów) na zawsze Darek (dyskusja | edycje) całkowite zabezpieczenie  
17:33, 22 maj 2015 Fumigacja(507 bajtów) na zawsze Darek (dyskusja | edycje) całkowite zabezpieczenie  
17:34, 22 maj 2015 G(97 bajtów) na zawsze Darek (dyskusja | edycje) całkowite zabezpieczenie  
17:34, 22 maj 2015 Gąbczasta Encefalopatia Bydła BSE(673 bajty) na zawsze Darek (dyskusja | edycje) całkowite zabezpieczenie  
17:35, 22 maj 2015 Genetycznie Modyfikowany Organizm GMO(741 bajtów) na zawsze Darek (dyskusja | edycje) całkowite zabezpieczenie  
17:35, 22 maj 2015 H(61 bajtów) na zawsze Darek (dyskusja | edycje) całkowite zabezpieczenie  
17:35, 22 maj 2015 HACCP(190 bajtów) na zawsze Darek (dyskusja | edycje) całkowite zabezpieczenie  
17:36, 22 maj 2015 Higiena(299 bajtów) na zawsze Darek (dyskusja | edycje) całkowite zabezpieczenie  
17:37, 22 maj 2015 Higiena żywności(559 bajtów) na zawsze Darek (dyskusja | edycje) całkowite zabezpieczenie  
17:38, 22 maj 2015 I(56 bajtów) na zawsze Darek (dyskusja | edycje) całkowite zabezpieczenie  
17:38, 22 maj 2015 Identyfikowalność(1843 bajty) na zawsze Darek (dyskusja | edycje) całkowite zabezpieczenie  
17:39, 22 maj 2015 Intoksykacja(1036 bajtów) na zawsze Darek (dyskusja | edycje) całkowite zabezpieczenie  
17:39, 22 maj 2015 J(13 bajtów) na zawsze Darek (dyskusja | edycje) całkowite zabezpieczenie  
17:39, 22 maj 2015 K(192 bajty) na zawsze Darek (dyskusja | edycje) całkowite zabezpieczenie  
17:40, 22 maj 2015 Kancerogen(481 bajtów) na zawsze Darek (dyskusja | edycje) całkowite zabezpieczenie  
17:40, 22 maj 2015 Kancerogeneza(612 bajtów) na zawsze Darek (dyskusja | edycje) całkowite zabezpieczenie  
17:41, 22 maj 2015 Klasyfikacja substancji dodatkowych(2082 bajty) na zawsze Darek (dyskusja | edycje) całkowite zabezpieczenie  
17:41, 22 maj 2015 Kodeks żywnościowy(771 bajtów) na zawsze Darek (dyskusja | edycje) całkowite zabezpieczenie  
17:42, 22 maj 2015 Komunikacja ryzyka(550 bajtów) na zawsze Darek (dyskusja | edycje) całkowite zabezpieczenie  
17:42, 22 maj 2015 Konserwant(1431 bajtów) na zawsze Darek (dyskusja | edycje) całkowite zabezpieczenie  
17:43, 22 maj 2015 Krytyczny Punkt Kontrolny (KPK)(1673 bajty) na zawsze Darek (dyskusja | edycje) całkowite zabezpieczenie  
Pierwsza strona
Poprzednia strona
Ostatnia strona