Osobiste
Zaloguj się
Słownik bezpieczeństwa zdrowotnego żywności
HACCP – Słownik Bezpieczeństwa Żywności
Strona
Dyskusja
Tekst źródłowy
historia
Szukaj
Nawigacja
Strona główna
Losowa strona
Szukaj hasła
Narzędzia
Linkujące
Zmiany w linkowanych
Strony specjalne
Wersja do druku
Link do tej wersji
Informacje o tej stronie
HACCP
Z Słownik Bezpieczeństwa Żywności
Wersja z dnia 17:35, 22 maj 2015 autorstwa
Darek
(
dyskusja
|
edycje
)
(Zabezpieczył(a) „
HACCP
” ([edytowanie=Dozwolone tylko dla administratorów] (na zawsze) [przenoszenie=Dozwolone tylko dla administratorów] (na zawsze)))
(
różn.
)
← poprzednia wersja
|
przejdź do aktualnej wersji
(
różn.
) |
następna wersja →
(
różn.
)
Skocz do:
nawigacji
,
wyszukiwania
Powrót
HACCP
HACCP
(ang.)
(zobacz:
Analiza zagrożeń i krytyczny punkt kontrolny
(HACCP))